[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Amet
Sit
Dolor
Ipsum
Lorem
Deutsch
Italiano
Nederlands
Français
English
Español
nisi ut aliquip ex ea commodo consequat
quis nostrud exerci tution ullam corper suscipit lobortis
Ut wisis enim ad minim veniam
St lacreet dolore magna aliguam
Sed diem nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
Schildersbedrijf Job van der Linde voor al uw schilderwerk binnen en buiten!
Graag attenderen wij u op ons uitgekiende onderhoudsplan voor uw woning
"Het HuisSchilderPlan".

Het HuisSchilderPlan is een overeenkomst die u met ons aangaat om het schilderwerk van uw woning in perfecte staat van onderhoud te brengen en te houden. Met het HuisSchilderPlan kunt u kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor een meerjarig onderhoudscontract.
Als u kiest voor het HuisSchilderPlan dan kiest u voor zekerheid. Uw woning wordt voorzien van het HuisSchilderPlan kwaliteitsteken en u ontvangt een op naam gesteld garantiecertificaat. Het HuisSchilderPlan certificaat geeft u de garantie dat de werkzaamheden onder alle omstandigheden volgens plan worden afgemaakt.

Het betekent dat wat het eerst aangepakt moet worden ook het eerst gebeurd (bv liggende delen op de zonkant van de woning). Het schilderwerk wordt uitgevoerd met hoogwaardige verfproducten van Sikkens. Deze worden professioneel aangebracht zodat u er de eerste jaren geen omkijken naar heeft. Hiermee legt u een uitstekende basis voor verder preventief onderhoud aan uw woning. En wat het budget betreft: dit valt door een planmatige aanpak heel erg mee. Bovendien kunnen door deze aanpak de kosten gespreid worden over een langere periode en weet u dat uw huis er altijd schitterend bijstaat.

Het HuisSchilderPlan® is samen met Sikkens Bouwverven ontwikkeld, één van de grootste producenten van verven en lakken. Onze vakkennis en de toegepaste Sikkens producten garanderen voor jaren een perfecte staat van uw woning.

Preventief onderhoud betaalt zichzelf terug.
  
Het HuisSchilderPlan
Volgende
Vorige
Home