[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Deutsch
Italiano
Nederlands
Français
English
Español
nisi ut aliquip ex ea commodo consequat
quis nostrud exerci tution ullam corper suscipit lobortis
Ut wisis enim ad minim veniam
St lacreet dolore magna aliguam
Sed diem nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer
Schildersbedrijf Job van der Linde voor al uw schilderwerk binnen en buiten!
Een relatief nieuw soort behang is glasvezelbehang. Zoals de naam al zegt wordt het gemaakt van glasvezel. Dit bijzondere materiaal zorgt ervoor dat het vele malen sterker is dan gewoon behang. Hierdoor heeft het een aantal extra kwaliteiten die grote voordelen bieden.

Glasvezelbehang versterkt uw beschadigde muur.
Heef u een wat oudere en gebarste muur dan kunt u deze versterken door er glasvezelbehang op aan te brengen. De structuur van de glasvezel zorgt ervoor dat de beschadigingen onzichtbaar worden en de kans op verder scheuren aanzienlijk verkleind. Daarnaast kan glasvezelbehang goed tegen vocht, krimpt het niet en is het brandvertragend.

Sfeervol en warm
Glasvezelbehang heeft door zijn structuur een vrij luxueze en warme uitstraling. Het is in een aantal verschillende structuren verkrijgbaar. hierbij kunt u denken aan visgraat, ruitjes of een soort van natuurlijke geweven structuur. Daarnaast zijn ook andere motieven beschikbaar en het assortiment breidt gestaag uit. De basiskleur van het behang is neutraal. Maar doordat het uitstekend met latexverf te bewerken is kunnen wij het voor u in iedere gewenste kleur opleveren.

  
Glasvezel
Volgende
Vorige
Home